30 % sleva na Balíček ženám pro krásu.

Zdravé palačinky, co se Vám nepřipálí!

Stává se Vám, že se Vám palačinky nechtějí odlepit od pánve? Tento jeden krok navíc Vás tohoto problému zaručeně zbaví. Stačí, když nejdříve roztopíte v hrníčku přepuštěné máslo a vmícháte do těsta.

A když už vaříme zdravě, sáhneme po Pure Ghí máslo od COLVIE.

Je v něm totiž navíc pořádná porce vitamínů rozpustných v tucích, které nezničí ani vysoké teploty, které musíme při našem kulinářském zážitku použít ????.

 

Suroviny (cca 10ks):

  •         1 sklenice hladké špaldové mouky
  •         2 vejce
  •         1 sklenice mléka/rostlinného nápoje
  •         3/4 sklenice vody
  •         špetka soli
  •         3 lžíce Colvia Pure Ghí

 

Postup:

  1.       Na jemném ohni rozpusťte v menším hrnci máslo a nechte trochu vychladnout.
  2.       Do misky nasypte mouku, přidejte vejce, mléko, vodu a sůl a zmixujte na hladké těsto.
  3.       Pomalu mixujte a přidávejte roztopené máslo.
  4.       Palačinky smažte na dobře předehřáté pánvi, nejlépe s tenkým dnem. Nalejte přibližně jednu malou naběračku těsta a smažte dozlatova z obou stran.